Nog eventjes!
Hallo en welkom oponze reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdensonze reis naar en in Maleisie.
Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en als het lukt foto's vinden.
Meer informatie overons en de reis diewe gaanmaken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
We zienje graag terug oponze reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je metons meereist!
Rutger en Wendy
Bruder und Schwester!!!
Heel veel plezier en geniet ervan!! We houden jullie site in de gaten!!
Liefs,
Matthijs en Chanel
Boah! Waarom staan de eerste foto's er nog niet? ;-)
Veel plezier in het verre oosten! We zijn benieuwd naar de foto's en verhalen.
Hey (oude) buurtjes!!!
Goede reis en geniet lekker van jullie vakantie!!
Ben benieuwd naar de verhalen en de foto's
Have Fun XXXX
Veel plezier in Maleisie! Ik zit jaloers te zijn hier...
Ik weet zeker dat jullie een super vakantie tegemoet gaan!
En wel naar die Snake Temple op Penang gaan he!
Wij wensen jullie een hele mooie leuke warme vakantie, pas goed op jezelf en op elkaar. Tot over 2 weken!! Liefs en dikke zoen, papa en mama
Hey Broeder en Swester!
Ein sehr gemutliches verbleib ins Maleisie gewunscht von deinem Swester!! Eet geen bedorven loempias, tandoori, curry en dergelijke, en Rut ik hoop voor je dat er een hele dikke vette prehistorische leguaan bij je in het zwembad plonst. De ballen van jullie Swester.
Veel plezier!!!!!!!
XXX
Veel plezier en geniet ervan!!!
We zijn benieuwd naar jullie verhalen!
Liefs Peter en Marlous
He hallo Lieve familie,
Veel plezier en inderdaad, pas goed op jullie zelf! Have a lot of fun en geniet van het land en van elkaar!
Doeii, Liefs van de family Meerman
Hai Rut en Wen,
We willen jullie heel erg veel plezier wensen, een goede reis en we houden jullie website in de gaten!!!
Geniet ervan.....
Groetjes en liefs van ons
Al klaar met stofzuigen?? De nieuwe schoenen nog gekocht?? De laatste brief op de post?? Dan wordt het tijd voor vertrek!! Héééél veel plezier en genieten van alles wat er op jullie pad komt!! Goeie reis en....we houden jullie in de gaten!! Groetjes papa en mama, dikke kus voor allebei.
Hey lieverds, ontzettend veel plezier toegewenst.
Dat jullie maar lekker bruin mogen worden!
We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen (lees: voetbal) hiero!
Geniet van en met elkaar, tot over 2 weekjes!
BOEREN!!!!!
liefs, Sebas en Danielle
Heel veel plezier in dit prachtige land!
Tot op Langkawi!!!!
Voor de thuisblijvers het is ca. 35 graden.
groetjes uit zonnig Langkawi
Marjolein
www.langkawimaleisie.punt.nl
Hey lieverds!
Tjee wat een hotel zeg! haha is net Londen;)
Hier onrustig op mn werk, moe en slecht weer. dus geniet maar extra voor moi.
Er was zaterdag op de openhuizendag een man langsgeweest die gister tegen onze makelaar had gezegt dat hij een bod gaat doen. Spannend dus!!!
Liefs